Prodhuesit më të mirë të aparatit të dëgjimit: Markat dhe konsideratat

Prodhuesit më të mirë të aparatit të dëgjimit: Markat dhe konsideratat

Ne përfshijmë produkte që mendojmë se janë të dobishëm për lexuesit tanë. Nëse blini përmes lidhjeve në këtë faqe, ne mund të fitojmë një komision të vogël. Këtu është procesi ynë. Ekziston një gamë e prodhuesve të aparatit të dëgjimit për të zgjedhur. një aparat dëgjimi. Opsionet e ngjyrave: Lively

 • Modelet më të mira diskrete: Signia
 • Më e mira për një aplikacion të lidhur me jetesën: Starkey
 • Më e mira për testin e dëgjimit dhe mbështetjen e përshtatshme: Phonak
 • Gama më e mirë e aparateve të dëgjimit: Oticon
 • çfarë të kërkoni në markat e aparatit të dëgjimit

  Një person mund të blejë aparate dëgjimi si njësi të vetme ose në çifte. Kompanitë

  shpesh shesin aparate dëgjimi si pjesë e një pakete, e cila mund të përfshijë artikujt dhe shërbimet e mëposhtme:

  • aparati i dëgjimit
  • Anydo dëgjim i nevojshëm Testet
  • Përshtatja e aparatit të dëgjimit
  • Rregullime të mëtejshme në Ndihma e dëgjimit
  • Pastrimi rutinë
  • Garancia

  Mësoni për koston e aparateve të dëgjimit këtu. Prodhuesi i ndihmës, njerëzit mund të dëshirojnë të marrin në konsideratë:

  • Shkallëzimet e çmimeve dhe planet e pagesave
  • Cilësia e produkteve
  • Karakteristikat teknologjike që janë në përputhje me aparatet e dëgjimit , siç janë aplikacionet e telefonave inteligjentë ose telekomandat
  • Lehtësia e kthimit ose rimbursimit
  • Nëse kompania ofron teste dëgjimi
  • Shërbime shtesë siç është përshtatja e aparatit të dëgjimit ose Rregullimet dhe riparimet
  • Qëndrueshmëria e produktit, p.sh., nëse janë të disponueshme aparate dëgjimi të rimbushshme

  Lexoni udhëzuesin tonë për blerjen e llojeve të ndryshme të aparateve të dëgjimit.

  Si kemi zgjedhur

  MNT zgjedh produkte që përshtaten me kriteret e mëposhtme kur është e mundur:

  • Miratimi i FDA: MNT zgjedh produkte që kanë marrë miratimin e FDA.
  • Stilet e aparatit të dëgjimit: MNT zgjedh produkte në një sërë stilesh, s uch si në vesh (ite), në kanal (ITC) dhe prapa-vesh (BTC). Si bateri të rimbushshme, zhurmë të bardhë dhe lidhje të aplikacionit të smartphone -ve. Të gjitha informacionet e paraqitura janë thjesht të bazuara në hulumtime dhe të sakta në kohën e botimit. Mësoni më shumë këtu.

   MDHearingAid bën tre modele të ndryshme të aparatit të dëgjimit:

  • : Ky model ofron katër cilësime të ndryshme në varësi të zhurmës në sfond, së bashku me https://harmoniqhealth.com/al/ uljen e përmirësuar të zhurmës në mënyrë që njerëzit të dëgjojnë më qartë në një zhurmë Vendndodhja. Përdoruesit gjithashtu mund të rregullojnë plotësisht kontrollet në këtë model duke përdorur një aplikacion smartphone, duke përshtatur se çfarë zhurmash duan të dëgjojnë. > Testet e dëgjimit falas në internet
  • Aksesorët përfshirë bateritë, karikuesit, këshillat dhe tubat
  • Kitat e kujdesit për aparatet e dëgjimit dhe veshët e një personi

  MDHearingAid u ofron klientëve një periudhë kthimi 45-ditore, transportim falas dhe financim 0% me planin e saj të pagesës. MDHearingAid gjithashtu ofron plane mbrojtjeje.

 • Lehtë për t’u përdorur
 • Opsioni i rimbushshëm
 • Opsionet e dëgjimit të personalizueshëm
 • Cons

  • Të gjitha ndihmat janë prapa-veshjes
  • një opsion me ngjyra
  • MADHEARINGAID MARK KETU. Kompania shprehet se këto ndihmë janë pezulluar të qetë nga "Flexis", të cilat ata i përshkruajnë si pjesë të buta të silikonit të shkallës mjekësore. Këto pajisje dëgjimi ofrojnë amplifikim të shëndoshë, ulje dinamike të reagimeve dhe anulim aktiv të zhurmës. Eargo 6 është gjithashtu rezistent ndaj ujit. Eargo Smartphone App dhe ofroni personalizim audio, kontroll të zgjeruar audio dhe ndihmë të zgjuar. >

  • një prizë USB
  • Një kabllo USB
  • një roje dylli
  • Një furçë pastrimi

  një person Mund të kërkojë një mostër të aparatit dëgjimor falas, jo-pune për të provuar rehati. Për më tepër, një person mund të hyjë në teste dëgjimi falas dhe kontrolle telefonike ose video me një specialist të dëgjimit pasi të blejë një pajisje dëgjimi të Eargo. . Kompania u ofron klientëve një politikë të kthimit të parave 45-ditore ose një garanci 1- ose 2-vjeçare, në varësi të modelit që një person zgjedh.

  Të gjitha aparatet e dëgjimit të Eargo janë të rimbushshme. >

  Pro

  • Bateritë e rimbushshme
  • Jeta e gjatë e baterisë
  • Koha e shpejtë Për majën e veshit
  • Madhësia e vogël
  • Vetëm një opsion me ngjyra në dispozicion
  • Një model në vesh-kanal (IEC)
  • P> Mësoni më shumë rreth markës Eargo këtu. Më pak se mesatarja kombëtare. Modeli i rimbushshëm siguron 30 orë përdorim për ngarkesë dhe vjen me një rast karikimi portativ. Modeli i fuqizuar me bateri vjen me furnizimin e një viti me bateri. >

  Një person mund të rregullojë cilësimet e tij me aplikacionin e gjallë të smartphone. Si pjesë e kujdesit vijues të Lively, klientët mund të flasin gjithashtu me audiologë të kualifikuar që përdorin aplikacionin. Këta profesionistë të kujdesit shëndetësor më pas mund të rregullojnë nga distanca cilësimet e personit në kohë reale.

  Lively ofron një provë 100-ditore pa rrezik. Të gjitha blerjet përfshijnë garancinë e një prodhuesi 3-vjeçar dhe humbjen 3-vjeçare dhe mbrojtjen e dëmtimit. >

  Pro

  • Opsione të bollshme të ngjyrave për të gjitha aparatet e dëgjimit
  • Më të përballueshme se disa marka të tjera
  • 100 ditë provë falas
  • Zgjedhja e aksesit të rimbushshëm ose të baterisë
  • Qasja në mbështetje të vazhdueshme përmes aplikacionit
  • Ndihmat e dëgjimit të operuara të fundit një vit, i cili shton kostot e drejtimit në çmimin e përgjithshëm

  çmimet për aparate dëgjimi të gjalla variojnë nga 1.595 – 1,995 $.

  Mësoni më shumë rreth aparateve të gjalla të dëgjimit Këtu. Duke përdorur këto, përdoruesit mund të flasin për profesionistët e kujdesit të dëgjimit dhe të kontrollojnë vëllimin e aparatit të dëgjimit dhe cilësimet e tjera. Përdoruesit gjithashtu mund të kontrollojnë cilësimet e aparatit të tyre të dëgjimit duke përdorur telekomandën e matur që është mjaft e vogël për t’u përshtatur në xhepa ose në keyrings. Signia shprehet se kjo ofron karakteristikat e mëposhtme:

  • Zbulimi i lëvizjes për të bërë tinguj të lehtë për tu dëgjuar në situata aktive
  • Kuptimi i të folurit të zgjeruar
  • Një AI Digital Asistent
  • Bluetooth Streaming
  • Tingulli i qartë

  : Ky model është një aparat i vogël dëgjimi në vesh. Ai ulet në mënyrë diskrete brenda veshit të një personi dhe vjen në katër madhësi. Ajo gjithashtu vjen me një rast karikimi të lëvizshëm që jep 3 ditë ngarkesë. Ky model gjithashtu ofron lidhje të plotë Bluetooth me të gjitha pajisjet, duke përfshirë telefonat inteligjentë dhe TV. Ajo gjithashtu vjen me një rast rimbushje dhe ofron lidhje Bluetooth. Signia shprehet se ky model përpunon zërin e veshësit dhe e integron atë në peizazhin e zërit. Mësoni në lidhje me testet më të mira të dëgjimit në internet.

  Kjo markë ofron pajisje dëgjimi me një nga modelet më të matura të përfshira në këtë listë. Opsione të stilit të shumëfishtë

 • Stili i veshit është praktikisht i paarritshëm
 • Bluetooth i disponueshëm
 • Rimbushja
 • vjen me një asistent të AI
 • Cons

  • Pricesmimet e padisponueshme në faqen e internetit
  • Përdoruesit kanë nevojë për lidhje WiFi të qëndrueshme dhe një smartphone për të qenë në gjendje të përdorin aplikacionin
  • Një opsion me ngjyra për ndihmë të dëgjimit

  Pricesmimet variojnë nga 1.349 – 4,598 dollarë në dëgjimin e zip, por çmimet mund të ndryshojnë në varësi të shitësit me pakicë që një person zgjedh.

  Mësoni më shumë rreth markës së Signia këtu. Aplikacioni i stilit të jetës: Starkey